Velkommen til Bergen 9-10. november!

NAM 2023 nærmer seg!

Vi ønsker med dette velkommen til årets store begivenhet for Arkeologi-Norge. Det blir to dager med nerding, faglige diskusjoner og rykende ferske resultater, men også gjensyn med gamle venner på tvers av landsdeler, alder, institusjoner og sære faginteresser. Det er klart for både å feire og diskutere alt det rare og engasjerende vi har vært med på siden sist. Vi ønsker velkommen til Bergen, og håper å se akkurat deg der!

Men først av alt er det på tide at vi, på vår eneste åpne nasjonale arena, tar en alvorsprat om hvor Arkeologi-Norge er på vei. Vi er så heldige at vi har fått satt opp hele seks sesjoner som problematiserer alt fra massedata, til internasjonalisering, finansieringsmodeller, frivillighet, detektorfunn og lovutvalgets arbeid. Det betyr også at vi skal prøve ut parallelle sesjoner for første gang. Sesjonene dekker mange av de presserende spørsmålene faget står overfor og vil forhåpentligvis inspirere til engasjement, diskusjon og refleksjon. Under finner du linker til overordnet program, faglig program, børsprogram og sosialt program:

–> OVERORDNET PROGRAM <–

–> FAGLIG PROGRAM <–

–> BØRSPROGRAM <–

–> SOSIALT PROGRAM <–

Æresgjest

I år skulle Irmelin Martens trekke seg tilbake fra NAM etter lang og tro tjeneste. Det ble imidlertid bestemt at hun måtte ha en passende avgang. Styret i NAM benytter derfor anledningen til å invitere Irmelin Martens som æresgjest til årets konferanse og ønsker å hylle henne under festmiddagen for alt hun har bidratt til arkeologifeltet.

Årsmøtet

Årsmøtet er på fredag 10.11, kl 14.15-14:45 (med forbehold om endringer)

Frist for innmelding av saker til årsmøtet ble avsluttet 20. oktober, men man kan ta opp saker under eventuelt. Se Årsmøtepapirer.

Påmelding

PÅMELDING STENGT!

Da var påmeldingen til årets NAM offisielt over, og vi gleder oss til en folksom konferanse på Grand Hotel Terminus!

Hvis du er sent ute så kan du ta kontakt med nam@arkeologiinorge.no Vi kan fortsatt sette deg opp på venteliste for både konferanse og sosialt program i tilfelle det blir meldt frafall.

Dere kan fortsatt melde dere inn i NAM ved å lage konto hos oss:

www.arkeologiinorge.no/medlemskap

De som ikke har konto fra før må lage dette før de kan registrere seg som medlem. Lag en konto og/eller logg inn på Min konto

For nye medlemmer, gå til butikken og velg produktet «Medlemskap NAM» (Nettbutikken). Er du allerede medlem, sjekk status for medlemskapet under «Mitt abonnement»

Medlemskap i NAM er satt opp som et løpende årlig abonnement. Gjennom butikksiden får du mulighet til å melde deg på konferansen gjennom å velge hvilke konferanseprodukt du legger i handlekurven, og som du så betaler for. Du trenger ikke registrere deg i et eget skjema, slik du gjorde tidligere. Du kan velge om du ønsker å delta begge dager, eller bare en av dem – samt melde deg på tapaskveld og festmiddag. Som vanlig har vi reduserte priser for arbeidsledige og studenter.

Ta kontakt med nam@arkeologiinorge.no hvis du har spørsmål eller trenger hjelp.

Priser:

  • Konferanseavgift for begge dager: 1 600,-
  • Konferanseavgift én dag: 950,-
  • Konferanseavgift begge dager arbeidsledig/student: 800,-
  • Tapaskveld: 580,-
  • Festmiddag: 890,-
  • Ekskursjon: 50,-

Overnatting

Fristen for å booke rom på Grand Hotel Terminus til konferansepris gikk ut 28. september. Det er imidlertid mange andre hotell innen gåavstand til konferanselokalene, med og uten frokost. Den nærmeste er Zander K, som er bygget ved siden av Terminus. Andre rimelige alternativ er CityBox og Magic Hotel (nærmeste i kjeden er ved Korskirken). På hjemmesiden blir det lagt ut kart som viser noen av de nærliggende hotellene og offentlig transportmidler.

Kart