Velkommen til NAM 2018 i Tromsø 25.–27. oktober

 

Tid og sted

Tromsø 25.-27. oktober 2018

UiT Norges arktiske universitet

 

Årsmøtesaker

Saker som skal tas opp på årsmøtet torsdag 25. oktober må være sendt til styret ved nam@arkeologiinorge.no sammen med nødvendige dokument, senest seks uker før møtedato; innen 13. september. Alle registrerte medlemmer kan melde saker til årsmøtet.

 

Ekskursjon

Vi tar turen til Tromsø Gravlund, ca 1km vandring fra sentrum. Per Helge Nylund fra Tromsø Museum tar oss med på en kirkegårdsvandring med temaet Døden – alle krisers overmann. Felles avgang fra sentrum 10:30, eller oppmøte ved gravlundens kapell kl.11. Estimert varighet ca to timer.

 

Konferansestøtte

På årets budsjett er det rom for tildeling av konferansestøtte til studenter, arbeidsledige og eventuelt også deltakere der arbeidsgiver ikke dekker deltakelse. De to første gruppene vil prioriteres. Endelige konferansepriser foreligger ikke enda, men vi belager oss på å kunne redusere konferansekostnadene med 2000 kr for omlag 25 personer. NAM-styret ber de som er interessert i dette om å sende en søknad på maks en halv side, med kort informasjon om hvem man er, hvor man bor, og om man er student/arbeidsledig. Ved flere søkere enn vi har midler til, forbeholder vi oss retten til å plukke ut hvem som får støtte slik at det blir spredning i geografisk tilhørighet og arbeidssituasjon. De som får støtte vil få tilsendt en rabattkode som kan brukes ved påmelding til konferansen. Send søknad til nam@arkeologiinorge.no innen 3. september 2018.

Kommentarer

kommentarer

Alle rettigheter © NAM | Gnist - web som funkler!