Velkommen til NAM 2016 i Bergen 3.-5. november


Årets NAM omhandler epokegjørende funn og metodiske gjennombrudd innenfor norsk arkeologi. Med tilbakeblikk på milepæler som kulturminneloven, maskinell flateavdekking, fotografiet og C14-metoden retter vi fokus på hvilken betydning disse har hatt for faget og ikke minst hvilke utfordringer vi står overfor i dag.

Tid og sted

NAM 2016 arrangeres i Universitetsaulaen, UiB, 3.-5. november.

images_1 aulaen

Årsmøtesaker

Under årsmøtet torsdag den 3. november er det mulighet for å ta opp saker som du synes er viktige. Saker som skal behandles på årsmøtet må sendes til styret ved nam@arkeologiinorge.no sammen med de nødvendige dokumenter, senest seks uker før møtedato: innen 22. september. Alle registrerte medlemmer kan melde saker til årsmøtet.

Ekskursjon

Årets ekskursjon vil foregå i Fana og Stend. I dette kulturhistorisk rike landskapet innerst i Fanafjorden vil vi få en omvisning på Hordamuseet ved Espen Kutchera, så ved Stend hovedgård ved Erlend Hofstad og Øystein Skår før vi avslutter ved Fana kirke der Sæbjørg Walaker Nordeide vil fortelle om kirken.

Vi drar fra Bergen sentrum til Fana med innleid buss kl. 10.00. Ved endt ekskursjon kl. 15.00 vil bussen kjøre innom Flesland for de som skal ta fly, før bussen kjører tilbake til sentrum.

Kommentarer

kommentarer

Alle rettigheter © NAM | Gnist - web som funkler!